LØVSETH+PARTNERE | Vacancies

Vacancies

LØVSETH+PARTNERE søker en ny kollega og ser etter en arkitekt med erfaring fra detaljprosjektering og gjennomføring, helst med saksbehandlerkompetanse.  

Du må gjerne være formsterk og kreativ, men like viktig er at du er glad i å planløse og detaljere og har høy BIM-kompetanse. Noen års erfaring med detaljprosjektering og gjennomføring er derfor viktig, fortrinnsvis fra boliger.

Hos oss får du mulighet til å påvirke og sette preg på hverdagen og prosjekter, og du får mye ansvar dersom du har rett kompetanse.  Vi holder til i nye lokaler på St. Olavs plass i Oslo sentrum i en bygning med mange arkitektkontorer.

Vår portefølje består hovedsakelig av boligprosjekt i stor skala, men vi jobber også innenfor samferdsel. For å se våre prosjekter besøk www.lovsethpartners.no, facebook: lovsethpartners og instagram: lovsethpartner. 

Vi prosjekterer i REVIT, og det er vesentlig at du har erfaring med dette programmet. Det er også viktig at du er god til å snakke og skrive skandinavisk språk.

Ytterligere informasjon kan fås ved å kontakte Morten Løvseth tlf. 957 56 451, e-post mlo@lovsethpartners.no, eller Aleksandra Chylinska tlf. 463 53 932, e-post ach@lovsethpartners.no

Send gjerne en kortfattet søknad med cv og portfolio innen 15. mai 2022 til e-post: post@lovsethpartners.no.